Word Bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij en verander de wereld leerling voor leerling!

Wil jij lessen of begeleiding verzorgen in/bij schoolvakken, zoals wiskunde, Nederlands, scheikunde, natuurkunde, Duits etc.? Of wil je meer algemeen leerlingen van de basisschool en middelbare school begeleiden? Word dan bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij!

Word Bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij en verander de wereld leerling voor leerling!
Wil jij jouw kennis, ervaring en vaardigheden doorgeven aan anderen! Word dan Bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij!

Je geeft dan op individuele basis, in groepsverband of zelfs online les, coaching of verzorgt begeleiding. Helemaal zelfstandig, met coaching en begeleiding van de experts van de Bijlesmaatschappij.

Laat ons hier weten waarom jij bijlescoach wil worden en waarom juist jij zo geschikt bent om anderen verder te helpen. Ben jij inspirerend? Communicatief sterk? Word bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij!

Ervaring en diploma’s zijn niet per se vereist, zolang je kan aantonen dat je over bovenstaande capaciteiten beschikt en laat zien dat je daadwerkelijk lessen en begeleiding kan verzorgen in aangegeven vakken of vaardigheden.

Je kunt namelijk ook lessen in vaardigheden zoals spreken, schrijven en lezen verzorgen. Hiervoor biedt de Bijlesmaatschappij ook workshops en trainingen aan. Als jij al 10 jaar succesvol spreekt, kom je natuurlijk in aanmerking voor de functie van bijlescoach, en kun je lekker (bij)verdienen!

De Bijlesmaatschappij bestaat ruim 10 jaar en is gestart in Amsterdam, waar eigenaar Ihsaan Alladien zag dat er veel kids een onnodige achterstand hadden en problemen hebben op school. Hij kwam zelf uit een wit dorp in het oosten van het land en woonde vanaf zijn 7de in de slechtste buurt van Nederland, terwijl hij met een topscore van 548 de Cito eindtoets maakte en naar het Barlaeus Gymnasium ging, waarna hij rechten, Nederlands en psychologie studeerde. Hij weet dus als geen ander hoe het is om tussen verschillende werelden te leven, gediscrimineerd te worden én toch succesvol te zijn als leerling, student en individu. Leren stopt nooit, en je leert de belangrijkste vaardigheden voor je leven nog altijd buiten het klaslokaal, waar je jezelf tegenkomt, en leert om te gaan met anderen. Verandering is de enige constante in het leven – en de Bijlesmaatschappij verandert ook, door meer in te zetten op online lessen en begeleiding. Voor iedereen, overal bereikbaar. Wil jij deel uitmaken van Ihsaan’s visie en missie? Word dan bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij!

Volg de Bijlesmaatschappij op Instagram, Facebook en Twitter voor de leukste en meest leerzame memes, nieuws, acties en meer! Als je bijlescoach bij de Bijlesmaatschappij wil worden, dien je ons uiteraard overal te liken en te volgen ;).