De Bijlesmaatschappij Bijlesklassen: werken aan je Nederlands, rekenen en algemene kennis en ontwikkeling in kleine, gezellige groepjes!

Nieuw bij de Bijlesmaatschappij: bijlesklassen!

Voor alle probleemvakken bieden wij doorlopend speciale bijlesklassen aan. Jij hebt nergens anders meer bijles of begeleiding nodig als je meedoet aan deze leuke en leerzame bijlesklassen, die ook nog maar 5 euro per uur kosten. In 3 maanden tijd werken wij alle achterstanden en problemen gericht met je weg: geen moeilijkheden bij wiskunde meer, geen fouten bij Nederlands of met Frans, en geen verwarring bij biologie of scheikunde!

 

Voor wie zijn de bijlesklassen?

Wij bieden speciaal voor middelbare schoolleerlingen zeer effectieve, leuke en bovendien betaalbare bijlesklassen aan! In kleine groepjes van 5-10 leerlingen van de middelbare school krijgen deelnemende leerlingen gerichte aandacht en wordt er binnen enkele maanden heel bewust en constructief gewerkt aan achterstanden en valkuilen. De populairste vakken zijn natuurlijk wiskunde, Nederlands, economie, biologie, Frans en de overige exacte vakken. Voor basisschoolleerlingen zijn er klassen voor de vakken Rekenen, Schrijven, Studievaardigheden en Algemene Kennis & Ontwikkeling.

 

De Bijlesmaatschappij Bijlesklassen voor de basisschool: werken aan je Nederlands, rekenen en algemene kennis en ontwikkeling in kleine, gezellige groepjes!

 

Waar worden deze bijlesklassen aangeboden?

Deze lessen worden aangeboden in Amsterdam, Amstelveen Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen. Er zijn ook bijlesklassen Frans, Economie, Engels, Natuurkunde en Scheikunde. Per regio verschilt de locatie uiteraard. Na aanmelding ontvangt u hier meer informatie over, maar u kunt natuurlijk ook mailen of contact opnemen via Facebook.

 

Schrijf je vandaag nog in voor een plek in onze bijlesklassen Wiskunde, Nederlands, Biologie en meer!
Schrijf je vandaag nog in voor een plek in onze bijlesklassen Wiskunde, Nederlands, Biologie en meer!

 

Hoe worden deze lessen aangeboden? En wat kost het?

Onze bijlesklassen worden verzorgd door ervaren en gemotiveerde bijlesdocenten in een veilige en rustige omgeving met alle nodige faciliteiten. Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van de computer en het scherm of een beamer en uiteraard is er altijd een pauze en is er eten en drinken voorhanden. De lessen nemen 3 uur per week in beslag en de kosten bedragen maar 5 euro per uur. Leerlingen doen 3 maanden mee aan de bijlesklas, waarna er geëvalueerd en geadviseerd wordt.

 

NU AANMELDEN