Kies voor de Bijlesmaatschappij Coaching voor blijvende, structurele verbetering op elke gebied! Meld je nu aan, want vol=vol!

Op zoek naar meer structuur voor uw kind? Heeft deze een lastige fase achter de rug en vooral een steun nodig, iemand die weer wat houvast biedt en uw kind helpt met plannen, praten en doelen weer helder te krijgen? Iedereen weet dat leerlingen en jongeren overal meer dan ooit last hebben van een slechte concentratie door veel te veel prikkels van social media, vrienden, sport, spel, gamen en al wat meer. Natuurlijk kunnen onze jonge generaties ook veel, maar onderzoek toont aan dat door een afname van bijvoorbeeld echt lezen uit boeken en het gebruik van tablets en smartphones het geheugen en de vaardigheid om langdurig werk te doen waarbij een diepe concentratie vereist is vooral onder kinderen en jongeren sterk is afgenomen. Het is in die zin ook de verantwoordelijkheid van oudere generaties om dit op te vangen; enter de Bijlesmaatschappij Coaching.

De Bijlesmaatschappij Coaching biedt dan uitkomst.

Indien je zelf een leerling bent in de bovenbouw van de basisschool of op de middelbare school en je bent naast hulp bij je schoolwerk met name op zoek naar een motiverende coach die je ook meer op persoonlijk gebied begeleidt, zodat je lekker in je vel zit en beter presteert over het algemeen, meld je dan hier meteen aan. Er is een wachtlijst voor de Bijlesmaatschappij Coaching, dus wees snel!

Je kunt de Bijlesmaatschappij Coach boeken voor 1 tot 3 uur per dag, in de middag- en avonduren. De coaching bestaat uit een uitvoerige kennismaking, waarbij doelen in beeld worden gebracht en er een planning wordt gemaakt met de leerling. Samen met je coach kijk je naar je sterke kanten en hoe je deze gaat inzetten en verder zal ontwikkelen om je doelen te bereiken. Niks is onmogelijk; wees dus vooral jezelf en vertel gerust over al je dromen en wensen aan je coach!

Vervolgens zul je met name zelf jouw plan uit moeten voeren, waarbij je kan terugvallen op je coach tijdens vervolglessen, mits nodig. Op die manier wordt jouw vooruitgang optimaal in de gaten gehouden door jouw coach. Je coach zal je motiveren en inspireren zodat je vol zelfvertrouwen je plannen kan uitvoeren.

Meld je hier aan en start zeer binnenkort al met het effectief toewerken naar al jouw doelen met jouw eigen De Bijlesmaatschappij Coach!