Meld je aan voor de beste en meest betaalbare bijles, huiswerkbegeleiding en coaching van Nederland!

De Bijlesmaatschappij brengt iedereen verder!

Onderwijs is veel meer dan boeken en cijfers. Elke leerling is uniek en het is telkens een nieuwe uitdaging om deze te raken, daar waar hij jou het beste begrijpt. De Bijlesmaatschappij gelooft daar in; wij leren jou kennen om je verder te brengen in het leren – elke les aan jou is een les voor ons. Je kan terecht bij de Bijlesmaatschappij als leerling op de basis- en middelbare school, maar ook als volwassene die op zoek is naar taalles of een training of workshop om bepaalde vaardigheden te verbeteren. De Bijlesmaatschappij is er op die manier voor iedereen. De Bijlesmaatschappij brengt iedereen verder.

De Bijlesmaatschappij bestaat al ruim 10 jaar en is begonnen in Amsterdam,

en dan met name Amsterdam-West. Het was voor ons geen geheim dat dáár veel moest gebeuren; leerlingen met een taalachterstand en zonder kennis over succesvol leren en studeren hadden snel een betaalbare oplossing nodig. Zo ontstond het idee van een organisatie die voor de laagste prijzen bijlessen, huiswerkbegeleiding en later ook taallessen en coaching zou aanbieden. En het werkte; vanuit heel Amsterdam meldden leerlingen van de basisschool én middelbare school zich regelmatig aan en veel van onze oudere leerlingen nemen tot op de dag van vandaag nog steeds bijles bij ons af! Dat maakt ons trots, zeker nu we – ruim 10 jaar verder – niet alleen in Amsterdam, maar ook  in o.a. Rotterdam, Utrecht, Enschede, Groningen, Eindhoven en Maastricht de goedkoopste bijlessen én meer hebben kunnen geven, en dat nog altijd met alle plezier en overtuiging doen. Onze visie is na 10 jaar niet veranderd: het beste onderwijs voor iedereen bereikbaar maken, door lessen van hoge kwaliteit voor de beste prijs aan te bieden. Altijd met oog voor de maatschappij. Meer dan gewoon bijles.

Op elk niveau van het basis- en middelbare onderwijs uitkomst!

Voor de basisschool en de middelbare school in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en omgeving verzorgt de Bijlesmaatschappij bijlessen, huiswerkbegeleiding en taallessen, trainingen en cursussen. Door het hele jaar, dus ook tijdens de schoolvakanties. Voor iedereen vanaf groep 6 tot en met de 6de klas van het middelbare onderwijs. Vakkundig. Elke dag van de week. Op maat. U bepaalt zelf hoeveel, waar en wanneer.

Jouw persoonlijke bijlescoach ziet er op toe dat het huiswerk goed wordt gemaakt en voorbereid wordt. De leerling leert tijdens de huiswerkbegeleiding discipline en het nut van plannen. De zeer bekwame, hoogopgeleide bijlescoaches van De Bijlesmaatschappij werken samen met jou om je cijfers op te halen. Wij willen je helpen bij je toetsen, werkstukken en presentaties, zodat je er beter in wordt! Direct aanmelden voor de beste en meest betaalbare bijles of huiswerkbegeleiding? Klik hier!

Klik hier om direct aan te melden voor bijles en begeleiding!

Wie zijn wij? Wie zitten er achter de Bijlesmaatschappij?

Wij zijn zeer enthousiaste en gemotiveerde (student)docenten, die gaan voor de brede ontwikkeling en in een steeds meer en sneller veranderende wereld graag al onze leerlingen ondersteuning en begeleiding op maat bieden – onder leiding van I.M.R. Alladien, die o.a. Nederlands, rechtsgeleerdheid en psychologie studeerde in de hoofdstad van ons land na zes jaar op het Barlaeus Gymnasium te hebben afgerond. Ons team van docenten, bloggers, psychologen, juristen en overige experts is met name in Eindhoven, Den Bosch, Amsterdam en Utrecht en omgeving actief. Klik hier voor contactgegevens.

De vorderingen van de leerling worden apart bijgehouden en zijn altijd in te zien. Jij volgt bijles en huiswerkbegeleiding op professionele locaties in o.a. Amsterdam en Utrecht, zodat je altijd optimaal kan werken aan je schoolwerk en jezelf.

De Bijlesmaatschappij brengt iedereen verder. Hoe dan?

“De Bijlesmaatschappij heeft al zoveel mensen geholpen! Elk vak weten ze raad mee, dat kan alleen als je visie hebt, vind ik. Rekenen, wiskunde, Nederlands, Arabisch, de Cito Eindtoets – noem het maar op en ze hebben het gedaan. En met resultaat!” – Sander, Amsterdam

Helaas komt het nog te vaak voor dat leerlingen op de basisschool en middelbare school onterecht een verkeerd schooladvies krijgen, of anderzijds achtergesteld worden. Dit komt meestal toch door racisme en discriminatie. Speciaal voor deze leerlingen en hun ouders is er de Bijlesmaatschappij Bemiddeling: als u merkt dat uw kind niet eerlijk wordt behandeld op school of door een gerelateerde instantie, kan de Bijlesmaatschappij helpen. Een bijlescoach van de Bijlesmaatschappij gaat dan in gesprek met de school of instantie en met u, om ervoor te zorgen dat uw kind eerlijk wordt behandeld. Zo maakt de Bijlesmaatschappij haar belofte waar aan de maatschappij, en brengt de Bijlesmaatschappij iedereen verder!

Zo is het voorgekomen dat een van onze leerlingen hun ouders in Ridderkerk te horen kregen dat je ‘zes talen moet leren om naar de universiteit te gaan’. Deze leerlingen waren islamitisch en hoogbegaafd, maar wegens racistische docenten en begeleiders werden zij achtergesteld, totdat een van de bijlescoaches te hulp schoot. Deze ouders beheersen de Nederlandse taal niet voldoende en zijn niet van alle zaken op de hoogte. Hier maakten de racistische docenten en begeleiders natuurlijk misbruik van. Herkenbaar? Wacht dan niet, en neem nu contact met ons op.

De Bijlesmaatschappij verzorgt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook algemene taallessen, trainingen en cursussen voor leerlingen van 5 tot 75 jaar..

De Bijlesmaatschappij is gespecialiseerd in het verbeteren en trainen van de Nederlandse, Franse,  Arabische, Duitse en Engelse taal en rekenen, wiskunde, biologie, taal, wereldoriëntatie, studievaardigheden, geschiedenis en algemene begeleiding en coaching. Ook kan je terecht bij de Bijlesmaatschappij als je wil werken aan je spreekvaardigheid, je schrijfvaardigheid, je leesvaardigheid en je leervaardigheid (de capaciteit om te leren). De Bijlesmaatschappij ontwikkelt continu trainingen en workshops voor iedereen die niet in aanmerking komt voor de reguliere bijlessen en huiswerkbegeleiding. Je dient alleen een gezonde dosis motivatie mee te nemen naar je lessen waarvoor je je aanmeldt.

Ook als je op zoek bent naar meer structuur en iemand die jou verantwoordelijk houdt, kun je terecht bij de Bijlesmaatschappij. Je krijgt dan een coach toegewezen. Deze coach speelt in op jouw behoeften; heb je puur een persoonlijke coach nodig, die jou motiveert en met je spart en meedenkt over jouw werk of persoonlijke leven? Of wil je een coach die jou ‘accountable’ houdt, en je vooral strikt wijst op jouw doelen? Een coach die jou gedisciplineerd houdt? Het kan natuurlijk ook allebei!

Misschien zie je het even niet meer zitten, weet je niet wat je wilt. Misschien ben je net klaar met de middelbare school – of zelfs basisschool – en wil je eerst goed nadenken, samen met een coach van de Bijlesmaatschappij, over wat je wil. Vooral als je net klaar bent met je middelbare school kan het zo zijn dat je door be bomen het bos niet meer ziet. Jouw bijlescoach heeft precies hetzelfde doorgemaakt en kan jou dus perfect helpen en begeleiden om de juiste keuzes te maken!

Je kunt ook al enkele jaren met succes en plezier taallessen bij de Bijlesmaatschappij volgen – bijvoorbeeld lessen Arabisch van een native speaker die de cursus heeft ontwikkeld en lessen Nederlands voor vluchtelingen en burgers met een biculturele achtergrond. Je kunt je voorstellen dat er veel ouderen zijn die niet geboren en getogen in Nederland zijn en daardoor de Nederlandse taal niet voldoende beheersen. Speciaal voor deze doelgroep heeft de Bijlesmaatschappij een cursus ontwikkeld, puttend uit de ervaring in Amsterdam en met het geven van Nederlands over het algemeen. De bijlescoaches helpen ook graag bij het schrijven van brieven en sollicitaties. Onze Nederlandse taallessen verrijken uw kennis over en inzicht in de Nederlandse taal; kinderen die taallessen bij ons volgen zullen vloeiend leren spreken en schrijven. Goed de taal kunnen beheersen is onmisbaar; denk maar aan een sollicitatiegesprek, het onderwijs of het duidelijk willen en kunnen overbrengen van uw boodschap. Dit geldt ook voor u. Bij ons leert u gegarandeerd beter spreken, schrijven en begrijpen. Door iedereen wat bij te leren, te coachen en te begeleiden streeft de Bijlesmaatschappij continu haar visie na: de Bijlesmaatschappij brengt iedereen verder!

Volg & like de Bijlesmaatschappij op

Jij liked en volgt ons op Facebook voor tips, tricks en acties om nóg beter te presteren op school en daarbuiten! - De Bijlesmaatschappij brengt iedereen verder!

   Jij liked en volgt ons op Instagram voor tips, tricks en acties om nóg beter te presteren op school en daarbuiten!Jij liked en volgt ons op Twitter voor tips, tricks en acties om nóg beter te presteren op school en daarbuiten! - De Bijlesmaatschappij brengt iedereen verder!