Waar ben jij naar op zoek? Bijles, coaching, training, begeleiding, workshops, taallessen online en offline, individueel en in groepsverband op toplocaties in jouw stad! - De Bijlesmaatschappij - De beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs!

Maak gebruik van de aantrekkelijke tarieven van de Bijlesmaatschappij: de beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs!

Kies hier uit één van de flexibele pakketten voor bijles en huiswerkbegeleiding die al honderden leerlingen hebben geholpen..

Je kiest voor de Bijlesmaatschappij vanwege de enthousiaste en effectieve bijlescoaches, die al vele andere leerlingen voor jou vooruit hebben geholpen. In Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en zelfs Maastricht. Zij doen dan met liefde en passie. Zodat jij gemotiveerd naar school kan, en met een lach je cijfers op kan halen. En dat alles geeft de Bijlesmaatschappij aan jou, onze leerlingen, voor de laagste prijs. Je kunt dus bouwen op de Bijlesmaatschappij, die jou al langer dan 10 jaar de beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs geeft!

Op deze pagina vind je alle actuele informatie over de tarieven van bijles en huiswerkbegeleiding – en anderzijds trainingen gerelateerd aan school – van de Bijlesmaatschappij. Mocht je vragen of feedback hebben, neem dan contact op via de formulieren op deze site of stuur ons een berichtje op Facebook of Insta. We reageren meestal direct!

Onze pakketten kunnen afgenomen worden voor 1-12 maanden. Indien u het volledige pakket in één keer betaalt, krijgt u maar liefst 10% korting op de totaalprijs (geldig vanaf 3 maanden). Bij ons betaalt u geen inschrijfkosten.

Bijhouden
57eu per maand
- 1 uur les per week of 4 uur per maand
- Op één van onze locaties
- Zelf in te delen: waar en wanneer is aan jou!
Hoger scoren
113eu per maand
- 2 uur les per week of 8 uur per maand
- Op één van onze locaties
- Zelf in te delen: waar en wanneer is aan jou!
Knalwerk
169eu per maand
- 3 uur les per week of 12 uur per maand
- Op één van onze locaties
- Zelf in te delen: waar en wanneer is aan jou!


Betaalbare en effectieve begeleiding en overige groepslessen: de beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs!

Centrale Eindtoets training
13,50 euro p/u
- 3 uur per week
- In groepjes van maximaal 8 leerlingen
- Volledig voorbereid op de belangrijke Cito!
BLM Talent Course
13,50 euro p/u
- Uw kind wordt begeleid en bijgespijkerd bij het huiswerk en leert zelfs meer bij en is daarbij ook nog eens sociaal en sportief bezig!
- 1,5-3u per week naar keuze
- Op onze vaste locaties bij u in de buurt!
Huiswerkbegeleiding
13,50 euro p/u
- Nergens anders voor deze prijs
- 2x1,5u per week, dus altijd het huiswerk af!
- In groepen tot max. 10 leerlingen, op onze betrouwbare locaties!

Bovenstaande pakketten worden net als alle andere lessen en begeleiding per 1 januari 2019 alleen op de locaties van de Bijlesmaatschappij gegeven. In de visie van de Bijlesmaatschappij worden de beste resultaten niet thuis behaald, waar leerlingen snel afgeleid zijn en vrijwel altijd terugvallen in hun oude routines en gewoonten. In een professionele, educatieve omgeving werkt vrijwel elke leerling met meer concentratie en discipline – en zo is er altijd meteen een stok achter de deur. Een leerling die niet bereid is om in een betere omgeving aan zijn school of achterstand te werken, is vaak niet voldoende gemotiveerd om überhaupt zichzelf te verbeteren.

Onze pakketten kunnen afgenomen worden voor 1-12 maanden. Bij ons betaalt u geen inschrijfkosten. Klik hier om direct aan te melden voor de beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Oss, Den Bosch, Rotterdam e.o.!

Kies voor Bijles en Begeleiding van de Bijlesmaatschappij als je kiest voor blijvende resultaten en leuke, effectieve lessen! De beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs!
Kies nu voor de beste bijles en huiswerkbegeleiding voor de laagste prijs!

Vergeet niet om de Bijlesmaatschappij te volgen op Instagram en Facebook voor de nieuwste acties (je kunt bijvoorbeeld tot 1 december 2019 GRATIS bijles en begeleiding winnen met 1 vriend of vriendin), de grappigste memes, nieuws, motivatie en kennis. Altijd blijven leren. En met een lach!