Waar ben jij naar op zoek? Bijles, coaching, training, begeleiding, workshops, taallessen online en offline, individueel en in groepsverband op toplocaties in jouw stad! - De Bijlesmaatsxchappij

Direct bijles of huiswerkbegeleiding? Of andere trainingen en cursussen van de Bijlesmaatschappij?

Vrijblijvend aanmelden voor al onze bijlessen, cursussen, taallessen en trainingen kan hier, conform de algemene voorwaarden.

Aanmelden voor onze flexibele bijlespakketten en speciale aanbiedingen kan uiteraard ook hier. 

Na aanmelding wordt er z.s.m. contact met je opgenomen (altijd binnen 24 uur)! 

Meld je aan voor bijles!

Uw naam

Uw adres (inclusief postcode)

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Bijles, huiswerkbegeleiding, taalles en/of training?

Welk(e) vak(ken)?

Locatie

Voorkeur startdatum

Overige wensen, opmerkingen

Ik wil

Door op 'Aanmelden!' te klikken bevestig ik de voorwaarden gelezen te hebben en ga ik akkoord met deze en geef ik aan dat ik z.s.m. wil beginnen.

 

Mis jouw dagelijkse dosis harde quotes en fatoe memes niet..

Als je de Bijlesmaatschappij op Insta en Facebook volgt, weet je al een tijdje dat de Bijlesmaatschappij de grappigste schoolmemes, nieuwtjes, de beste quotes en de meest leerzame wist-je-datjes deelt. En anders volg je ons natuurlijk nu meteen!

Jij, als leerling op de middelbare school en basisschool, bent het belangrijkste voor de Bijlesmaatschappij. Waarom? Omdat jij al meer dan 10 jaar terecht kan bij de Bijlesmaatschappij als je direct bijles of huiswerkbegeleiding nodig hebt, met bijlescoaches die precies weten wat erin je omgaat en jou willen begrijpen. Ze zijn vaak net zelf klaar met hun middelbare school, hebben misschien broertjes en zusjes en helpen jou daarom graag. De Bijlescoaches van de Bijlesmaatschappij gaan verder waar andere bijlesdocenten en bijlesleraren stoppen, aangezien zij een speciaal traject doorlopen van de Bijlesmaatschappij en niet zomaar worden ingezet. Een bijlescoach van de Bijlesmaatschappij is daarom jouw vriend, coach, motivator én geeft zo altijd persoonlijk en effectief les. Speciaal voor jou, naar jouw behoefte.

 

Je leert sowieso van de Bijlesmaatschappij, waar je ook bent (met wifi)

Naast de lessen die je krijgt van jouw bijlescoach, kun je altijd gratis gebruik maken van alles op de website van de Bijlesmaatschappij: de BLM Blog en de BLM Basislessen bijvoorbeeld. In de BLM Blog kun je lezen over altijd relevante onderwerpen gerelateerd aan school, het onderwijs over het algemeen, memes en over het algemeen hoe je altijd het beste in jezelf naar boven haalt. Heb jij een interessant verhaal te vertellen over jezelf, een talent dat jij bezit, of iets (vervelends) wat je hebt meegemaakt? Je kunt jouw verhaal dan kwijt in speciale rubrieken van de BLM Blog. Op die manier leren anderen van jouw talent, verhaal en ervaring!

De blog van de Bijlesmaatschappij wordt zeer regelmatig aangevuld. Wil jij een bijdrage leveren? Dat kan! Mail dan even met info@debijlesmaatschappij.nl. Ook als je andere vragen of feedback hebt, drop je even een mailtje.