Bijles of taalles Frans nodig?

 

Bijles of taalles nodig in het mooie Frans? Wij staan voor je klaar! Deze mooie taal kent geen geheimen voor ons. Onze hoofddocent Frans is native speaker Frans! Aanmelden voor bijles, taalles of cursussen Frans kan hier!

Frans, dat is een prachtige taal. Wilt u ook proeven van de schoonheid van de Franse taal? Dan zou er niets moeten zijn dat u tegenhoudt, want wij staan klaar om u op weg te helpen. Frans leren betekent dat je binnenkort een taal beheerst die over de hele wereld gesproken wordt. Wanneer je de cursus Frans voor beginners hebt afgerond is je taalkennis van het Frans voldoende om eenvoudige conversaties te kunnen voeren.

 

Waarom zou ik Frans leren?

“Een nieuwe taal leren, is een nieuwe wereld ontdekken”

1. Frans is een van de meest gesproken talen en wordt dus steeds belangrijker in de privé- en zakelijke sfeer. Frans wordt wereldwijd steeds populairder en wordt door mensen in verschillende landen gesproken.Frans is een wereldtaal.

2. De kwantitatieve, politieke, culturele en religieuze betekenis van de taal werd sinds 1973 officieel erkend door de Verenigde Naties. Het Frans is een van de talen van de VN naast Arabisch, Frans, Spaans, Russisch en Chinees.

3. Iemand die Frans spreekt kan zich verstaanbaar maken tegenover Frans sprekenden overal ter wereld. Als mensen, in dit tijdperk van globalisatie, in hun beroep te maken krijgen met internationaal werkverkeer is de kennis van deze taal belangrijk.

4. De van oorsprong allochtone Nederlanders willen ook in het Frans kunnen communiceren met hun Franse familieleden, kennissen, collega’s en/of vrienden.

5. Kennis van de Franse taal kan aanvullend of ondersteunend zijn voor een HBO of universitaire studie (management, toerisme, handel, economie, et cetera)

6. Mensen die hun kennis willen verdiepen van de Franse cultuur kunnen dat mede bereiken door Frans te studeren.

 

Degenen die Frans kunnen, zeggen daarom ook vaak dat wanneer je vanuit het Frans vertaalt naar het Nederlands, dat dat niet exact hetzelfde is. Het heeft een groot gemis door het gebrek aan woorden in het Nederlands en de betovering van de verzen is zowat weg. Mis daarom niet de kans om deze prachtige taal te leren, als je dat oprecht wilt.

 

Je beschikt na afronding over een ruime woordenschat. Daarnaast kun je eenvoudige teksten lezen in deze taal en ken je de belangrijkste grammaticale verschijnselen. Wacht dus niet langer als je Frans wilt leren, maar schrijf je direct in!

 

Tijdens de cursus Frans komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 

●Achtergronden over en kenmerken van de Franse taal

●Schrijfwijze van het Franse alfabet

●Telwoorden, dagen van de week en seizoenen

 

Waarom Frans leren bij de Bijlesmaatschappij?

-U profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

-U studeert op een moderne manier: waar, wanneer en hoe u het wilt.

-U wordt persoonlijk begeleid door mentoren als u dat wenst

-U kan kiezen voor zowel les op locatie of in uw eigen woonkamer

-U betaalt geen inschrijfkosten

-U zit niet vast aan een contract of andere afspraken, stoppen kan elk moment

-U bent gegarandeerd bij de goedkoopste plek van Nederland

-U wordt geholpen door de meest hoogopgeleide personen (minimaal universitair niveau!)

 

Bijles of taalles Frans nodig? Wij hebben een native speaker die eventueel een cursus op maat voor je kan maken! Meer informatie? Interesse? Meld je dan hier aan!