Dit doen wij voor jou: gratis huiswerkbegeleiding!

De Bijlesmaatschappij biedt sinds haar start zo een 10 jaar geleden al gratis huiswerkbegeleiding aan. Het is alleen niet altijd even duidelijk geweest waar en wanneer precies. Maar nu wel! Leerlingen uit groep zes van de basisschool tot aan de derde klas van het VWO kunnen elke zaterdag om 14:30 op de Vrije Universiteit te Amsterdam langskomen voor maar liefst anderhalf uur gratis huiswerkbegeleiding.

 

De Bijlesmaatschappij Bijlesklassen: werken aan je Nederlands, rekenen en algemene kennis en ontwikkeling in kleine, gezellige groepjes!

 

Wie, wat & waar?

Gratis huiswerkbegeleiding volg je

  • Op de VU in Amsterdam, nabij Station Amsterdam Zuid
  • Elke zaterdag van 14:30-16:00, uitgezonderd feestdagen
  • Voor helemaal niks! Neem gerust vrienden en familie mee

Deze gratis huiswerkbegeleiding wordt net als al onze andere lessen en trainingen verzorgd door onze eigen ervaren bijlesdocenten. Voor de kinderen is het een leuk avontuur om begeleiding te volgen op een heuse universiteit, waar wij beschikking hebben over een beamer, een whiteboard en meer om optimaal begeleiding te kunnen bieden. De VU is bovendien erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en zelfs de fiets. De universiteit is voor de meeste mensen in Amsterdam met een klein halfuurtje makkelijk en goed te bereiken.

 

Dezelfde kwaliteit, voor helemaal niks

Het kost helemaal niets – je moet je alleen wel even aanmelden voor deze gratis huiswerkbegeleiding. Binnenkort bieden wij ook gratis huiswerkbegeleiding aan in andere grote steden, waaronder Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Haag. Volg onze Facebookpagina om dit en meer nieuws van de Bijlesmaatschappij in de gaten te houden.

 

Nu aanmelden voor gratis huiswerkbegeleiding!