U kiest voor de Learn Dutch-course van de Bijlesmaatschappij wegens de ervaren, native speaking experts, die uw werknemers zonder meer perfect en bruikbaar Nederlands zullen leren, op een leuke en effectieve manier.

Een laagdrempelige en effectieve cursus Nederlands voor uw internationale werknemers op uw locatie – in uw stad!

 

Hebt u veel expats en internationale werknemers in dienst? Bent u gevestigd in Amsterdam, Oss, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht? U kunt dan een samenwerking met de Bijlesmaatschappij aangaan waarbij uw werknemers binnen drie maanden de effectieve en voordelige Learn Dutch!-cursus aangeboden krijgen op uw locatie, in slechts drie uur per week! U kiest voor de Learn Dutch-course van de Bijlesmaatschappij wegens de ervaren, native speaking experts, die uw werknemers zonder meer perfect en bruikbaar Nederlands zullen leren, op een leuke en effectieve manier. Uw werknemers leren daarnaast over de Nederlandse cultuur, muziek, samenleving en actualiteiten, waardoor uw werknemers door het volgen van de Learn Dutch-cursus ongetwijfeld beter zullen presteren in hun functie bij u, wat zich uiteraard tot meer groei en omzet van uw internationale onderneming vertaalt.

 

Uw werknemers zullen door het volgen van de Learn Dutch-cursus ongetwijfeld beter presteren in hun functie bij u, wat zich uiteraard tot meer groei en omzet van uw internationale onderneming vertaalt.

 

Uw internationale werknemers kunnen ook aansluiten bij de groepen die reeds plaatshebben in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven, op professionele en centrale locaties in deze steden. Zij krijgen dan uiteraard een groepskorting. Uw werknemers dienen over voldoende Engelse taalbeheersing te beschikken en zich in groepen van 5-10 leerlingen aan te melden willen ze in aanmerking komen voor deze optie. Uw internationale werknemers kunnen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven meestal direct starten na aanmelding. Bent u gevestigd in een andere stad? Mail dan even naar learndutch@debijlesmaatschappij.nl of geef het aan in het aanmeldformulier, dan bieden wij u een passende oplossing aan!

 

U kiest voor de Learn Dutch-course van de Bijlesmaatschappij wegens de ervaren, native speaking experts, die uw werknemers zonder meer perfect en bruikbaar Nederlands zullen leren, op een leuke en effectieve manier.

 

Uw werknemers zullen binnen een tijdsbestek van drie maanden klaargestoomd worden voor de belangrijkste examens en zich met name focussen op spreken en schrijven. 9 van de 10 studenten die zich serieus inzet tijdens deelname aan de Learn Dutch!-course spreekt al begrijpelijk Nederlands na 1,5 tot 2 maanden. Iedere leerling van de Learn Dutch!-course sluit de cursus af met een portfolio, verscheidene examens en steeds moeilijkere spreekopdrachten. U hoeft zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten, aangezien de examens, het portfolio, alle opdrachten en de lesmaterialen inbegrepen zitten bij de prijs van 297,00 euro’s per student. Uw korting is minimaal 10% op de totaalprijs!

 

Investeer in uw internationale werknemers door ze deel te laten nemen aan de Learn Dutch-course van de bijlesmaatschappij, en kies voor maximaal resultaat voor een minimale inzet! Klik hier om uw werknemers direct aan te melden, of mail ons op learndutch@debijlesmaatschappij.nl met uw vragen of speciale verzoeken. Tot in de klas!