Neem nu bijles Natuurkunde!
 

Net als de andere bètavakken, is natuurkunde vaak een struikelblok voor veel middelbare scholieren. Als uw kind moeite heeft met bijvoorbeeld mechanica, warmteleer of materie en energie, dan bieden de individuele en klassikale bijlessen natuurkunde van de Bijlesmaatschappij uitkomst! De bijlesstudenten van de BLM zijn vakinhoudelijk ijzersterk en hebben onze organisatie overtuigd van hun didactische capaciteiten. Daarnaast is het zo dat velen van hen momenteel een bètastudie volgen aan een van de Amsterdamse universiteiten en dus dagelijks met de stof bezig zijn.

Natuurkunde is, net als wiskunde, geen eenvoudig reproductievak. Je wordt er niet beter in door formules uit je hoofd te gaan leren; het gaat immers om het begrijpen en toepassen ervan. En daar gaat het vaak mis. Het geheim van dit vak is vooral om alle ingewikkelde theorieën die bij veel leerlingen in het hoofd duizelen, zo simpel mogelijk uit te leggen. Niet door informatie weg te laten, maar door het te versimpelen. Vaak komen leerlingen de uitleg van de droge boeken niet door en op school is het ook lastig om te focussen op de leraar, die met 29 andere leerlingen bezig is. Als we eenmaal de theorie versimpeld hebben, gaan we het leren toepassen. Het geheim hiervan is vooral veel oefenen, zonder op te geven, en herhalen.

 

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u direct inzicht in onze tariefstelling en werkwijze. Bij de inschrijving bepaalt u samen met uw kind hoe vaak de lessen plaats moeten vinden en geeft u voorkeuren en wensen aan. Op basis hiervan raadplegen wij ons bestand van geschikte bijlesstudenten natuurkunde, wat in veel gevallen betekent dat u binnen slechts 24 uur bericht van ons ontvangt over het resultaat van de zoektocht. De bijlessen natuurkunde kunnen op korte termijn starten en mede doordat deze in de vertrouwde thuisomgeving van de leerling gegeven worden, levert dit vaak snel betere schoolresultaten op! Onze natuurkundebijlessen zijn op elk niveau mogelijk: vmbo, havo en vwo.

 

Daarbij vinden we het erg belangrijk dat de leerling in staat is om efficiënt te werken, om zo snel mogelijk betere resultaten te behalen. Op school zijn het lokalen vol medestudenten die de verdeelde aandacht van enkele begeleiders krijgen. In plaats daarvan verzorgen wij daarom ook individuele bijlessen bij de leerling thuis. Zo kan er in een vertrouwde omgeving gewerkt worden, en is er altijd meer dan genoeg ruimte om alle mogelijke vragen te stellen. Individuele bijles thuis van een goede docent is de meest effectieve manier van leren. Onze bijlesdocenten geven in heel Nederland bijlessen aan huis. Daarnaast kan de inhoud van de begeleiding natuurlijk toegespitst worden op de behoeftes van de leerling; er is ruime gelegenheid om extra aandacht te besteden aan de onderdelen van de natuurkundestof die het moeilijkst zijn.

 

Wanneer je je aanmeldt voor bijles natuurkunde via ons, nemen wij altijd even contact met je op om te bespreken waar je moeilijkheden precies liggen. Dit kunnen we dan vervolgens doorspelen aan de docenten die we contacteren, zodat zij ook goed op de hoogte zijn van hetgeen waar ze je bij kunnen gaan helpen. Na dat eerste gesprek gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een geschikte bijlesdocent bij jou in de buurt. Deze docent krijgt jouw contactgegevens en zal daarna zelf contact met je opnemen. Onderling kun je dan bespreken wanneer de bijlessen plaats gaan vinden, zodat je flexibel om kan gaan met drukkere periodes door school, werk, stage of andere activiteiten.

 

Waarom natuurkundebijles bij de Bijlesmaatschappij?

-U profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

-U studeert op een moderne manier: waar, wanneer en hoe u het wilt.

-U wordt persoonlijk begeleid door mentoren als u dat wenst

-U kan kiezen voor zowel les op locatie of in uw eigen woonkamer

-U betaalt geen inschrijfkosten

-U zit niet vast aan een contract of andere afspraken, stoppen kan elk moment -U bent gegarandeerd bij de goedkoopste plek van Nederland

-U wordt geholpen door de meest hoogopgeleide personen (minimaal universitair niveau!)

 

Meld je hier direct aan!