Nederlands. ‘t Kofschip, de lidwoorden, de talloze woordsoorten…Of valt het allemaal wel mee? Lukt het ontleden jou niet, of heb je moeite met begrijpen lezen of juist met het maken van een goede samenvatting? Wij hebben zeer getalenteerde docenten en docenten in opleiding in dienst, die daarnaast ook op hoog niveau schrijven en dichten en zelfs rappen. De taal kent dan ook geen geheimen voor ze! Meld je aan!

 

Nederlands, dat is een prachtige taal. Wilt u ook proeven van de schoonheid van de Nederlandse taal? Dan zou er niets moeten zijn dat u tegenhoudt, want wij staan klaar om u op weg te helpen. Nederlands leren betekent dat je binnenkort een taal beheerst die over de hele wereld gesproken wordt. Wanneer je de cursus Nederlands voor beginners hebt afgerond is je taalkennis van het Nederlands voldoende om eenvoudige conversaties te kunnen voeren. Klik hier om direct aan te melden voor bijles, taalles en cursussen Nederlands!

 

Waarom zou ik Nederlands leren?

“Een nieuwe taal leren, is een nieuwe wereld ontdekken”

 

Nederlands wordt wereldwijd steeds populairder en wordt door mensen in verschillende landen gesproken.

 

1. Iemand die Nederlands spreekt kan zich verstaanbaar maken tegenover Nederlands sprekenden overal ter wereld. Als mensen, in dit tijdperk van globalisatie, in hun beroep te maken krijgen met internationaal werkverkeer is de kennis van deze taal belangrijk

2.  Kennis van de Nederlandse taal kan aanvullend of ondersteunend zijn voor een HBO of universitaire studie (management, toerisme, handel, economie, et cetera)

3. Mensen die hun kennis willen verdiepen van de Nederlandse cultuur kunnen dat mede bereiken door Nederlands te studeren.

 

Je beschikt na afronding over een ruime woordenschat. Daarnaast kun je eenvoudige teksten lezen in deze taal en ken je de belangrijkste grammaticale verschijnselen. Wacht dus niet langer als je Nederlands wilt leren, maar schrijf je direct in!

 

Tijdens een cursus Nederlands komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

●Achtergronden over en kenmerken van de Nederlandse taal

●Schrijfwijze van het Nederlandse alfabet

●Telwoorden, dagen van de week en seizoenen

 

Waarom Nederlands leren bij de Bijlesmaatschappij?

-U profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

-U studeert op een moderne manier: waar, wanneer en hoe u het wilt.

-U wordt persoonlijk begeleid door mentoren als u dat wenst

-U kan kiezen voor zowel les op locatie of in uw eigen woonkamer

-U betaalt geen inschrijfkosten

-U zit niet vast aan een contract of andere afspraken, stoppen kan elk moment

-U bent gegarandeerd bij de goedkoopste van Nederland

-U wordt geholpen door de meest hoogopgeleide personen (minimaal universitair niveau!)

 

Bijles of taalles Nederlands nodig? Wij hebben een native speaker die eventueel een cursus op maat voor je kan maken! Meer informatie? Interesse? Meld je dan nu aan!