Bijles nodig?

Over De Bijlesmaatschappij

 

Onderwijs is veel meer dan boeken en cijfers. Elke leerling is uniek en het is telkens een nieuwe uitdaging om deze te raken, daar waar hij jou het beste begrijpt. Wij geloven daar in; wij leren jou kennen om je verder te brengen in het leren – elke les aan jou is een les voor ons. En dat doen we met hart en ziel!

 

De Bijlesmaatschappij bestaat al ruim 10 jaar en is begonnen in Amsterdam,

en dan met name Amsterdam-West. Het was voor ons geen geheim dat dáár veel moest gebeuren; leerlingen met een taalachterstand en zonder kennis over succesvol leren en studeren hadden snel een betaalbare oplossing nodig. Zo ontstond het idee van een organisatie die voor de laagste prijzen bijlessen, huiswerkbegeleiding en later ook taallessen en scriptiebegeleiding zou aanbieden. En het werkte; vanuit heel Amsterdam meldden leerlingen van de basisschool én middelbare school zich regelmatig aan en veel van onze oudere leerlingen nemen tot op de dag van vandaag nog steeds bijles bij ons af! Dat maakt ons trots, zeker nu we – ruim 10 jaar verder – niet alleen in Amsterdam, maar ook  in o.a. Rotterdam, Utrecht, Enschede, Groningen, Eindhoven en Maastricht de goedkoopste bijlessen én meer hebben kunnen geven, en dat nog altijd met alle plezier en overtuiging doen. Onze visie is na 10 jaar niet veranderd: het beste onderwijs voor iedereen bereikbaar maken, door lessen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs aan te bieden. Altijd met oog voor de maatschappij.

 

Op elk niveau van het onderwijs uitkomst!

Vanaf de basisschool tot op universitair niveau verzorgen wij bijlessen, huiswerkbegeleiding en taallessen, trainingen&cursussen. Voor iedereen. Vakkundig. Elke dag van de week. Op maat. U bepaalt zelf hoeveel, waar en wanneer. Wij zien er op toe dat het huiswerk goed wordt gemaakt en voorbereid wordt. De leerling leert tijdens de huiswerkbegeleiding discipline en het nut van plannen. De zeer bekwame, hoogopgeleide bijlesmeesters- en juffen van De Bijlesmaatschappij werken samen met jou om je cijfers op te halen. Wij willen je helpen bij je toetsen, werkstukken en presentaties, zodat je er beter in wordt! Direct aanmelden voor bijles of begeleiding? Klik hier!

 

 

Klik hier om direct aan te melden voor bijles en begeleiding!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn zeer enthousiaste en gemotiveerde (student)docenten, die gaan voor de brede ontwikkeling en in een steeds meer en sneller veranderende wereld graag elke leerling en elke student (en andere leergierigen!) ondersteuning en begeleiding op maat bieden. Ons team van docenten, bloggers, psychologen, juristen en overige experts is op landelijk niveau actief. Klik hier voor onze contactgegevens.

De vorderingen van de leerling worden apart bijgehouden en zijn altijd in te zien. Bijles thuis, bijles op je eigen school of bijles in de bibliotheek? Geen probleem! Wij verzorgen onze lessen, cursussen en begeleiding thuis of op elke andere geschikte locatie.

 

“De Bijlesmaatschappij heeft al zoveel mensen geholpen! Elk vak weten ze raad mee, dat kan alleen als je visie hebt, vind ik. Rekenen, wiskunde, Nederlands, Arabisch, de Cito Eindtoets – noem het maar op en ze hebben het gedaan. En met resultaat!” – Sander, Amsterdam

 

De Bijlesmaatschappij verzorgt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook taallessen, trainingen en cursussen

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de Nederlandse, Franse, Arabische en Engelse taal en rekenen, wiskunde, biologie, taal, wereldoriëntatie, studievaardigheden, geschiedenis en algemene begeleiding en coaching.

Onze Nederlandse taallessen verrijken uw kennis over en inzicht in de Nederlandse taal; kinderen die taallessen bij ons volgen zullen vloeiend leren spreken en schrijven. Goed de taal kunnen beheersen is onmisbaar; denk maar aan een sollicitatiegesprek, het onderwijs of het duidelijk willen en kunnen overbrengen van uw boodschap. Dit geldt ook voor u. Bij ons leert u gegarandeerd beter spreken, schrijven en begrijpen. Daarnaast zijn wij constant in ontwikkeling door speciale – zeer betaalbare – groepslessen huiswerkbegeleiding aan te bieden, zoals de Citotrainingen en de unieke Talent Course.