School. Het begint al vroeg. Vanaf onze vroege jeugd tot aan onze volwassenheid en soms zelfs verder doen we er aan mee. En al snel merken we dat er verschillen zijn en verschillen gemaakt worden. Voor een deel is dat goed, diversiteit is kracht. Maar voor een groot deel is dat helemaal niet goed en weten wij van de Bijlesmaatschappij als geen ander dat veel leerlingen door de verschillen die er gemaakt worden kansen missen. En wie wil er nou niet het beste uit zichzelf naar boven halen?

Wie wil er blijven zitten terwijl dat niet hoeft? Wie wil op een school terechtkomen waar hij/zij niet thuishoort? Wie wil er tijd verspillen aan een opleiding of school die onder zijn of haar niveau ligt? Niemand. Dus jij ook niet!

Wij kunnen gericht analyseren aan welke aspecten jij moet werken om een stap verder te komen, dat wist je al. Maar wat als je school en/of zelfs je ouders niet in je geloven, en je wegens een zeker schooladvies op een school terechtkomt die totaal niet bij je past en onder je niveau ligt? Ook dan zijn wij er voor jou!

Wij maken je weer tevreden!
BLM Bemiddeling, het juiste onderwijs voor jou!

De Bijlesmaatschappij gaat het gesprek aan met je ouders en met je school of relevante instellingen.Wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je wil – een passende onderwijsomgeving en een tevreden gevoel. Wij verzorgen de correspondentie, afspraken en gaan gericht aan de slag om jouw wensen te verwezenlijken. Het enige wat we van jou vragen is vertrouwen!

Meer weten of aanmelden? Klik hier!