Uw kind wordt begeleid en bijgespijkerd bij het huiswerk en leert zelfs meer bij en is daarbij ook nog eens sociaal en sportief bezig, waardoor de schoolprestaties gegarandeerd omhoog schieten. Deze vorm van huiswerkbegeleiding vindt u nergens anders, zeker niet voor deze prijs. De Talent Course wordt verzorgd door onze ervaren docenten op een locatie bij u in de buurt.

 

Klik hier om in te schrijven!

 

Als u uw kind opgeeft bij ons, garanderen wij u het volgende:

 

  • Uw kind zal altijd zijn/haar huiswerk af hebben!
  • Uw kind zal zich sneller ontwikkelen door de combinatie met sport&spel;
  • Uw kind zal zijn/haar algemene kennis vergroten;
  • Uw kind zal zich sociaal ontwikkelen.

 

Deze les vindt 1 of 2 keer per week plaats (afhankelijk van uw voorkeur)  en duurt anderhalf uur per les, en is geschikt voor leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 van de basisschool en de onderbouw van het middelbaar onderwijs.

blmtalentcourswebflyr

 

Alle leerlingen krijgen voldoende individuele aandacht en per leerling wordt er een profiel opgemaakt en zodoende de voortgang bijgehouden. Ook is er ten allen tijde online lesmateriaal beschikbaar en kunnen leerlingen een wekelijkse individuele coachingsles inplannen. Zo is de Bijlesmaatschappij altijd bereikbaar om uw kind te ondersteunen. Op aanvraag zijn individuele lessen bovendien altijd mogelijk.

 

De les wordt gegeven door een zeer ervaren docent met een basis in het verzorgen van lessen, bijlessen, workshops en sportlessen. Het is dus iemand die hart heeft voor zijn leerlingen en ze de beste ervaring wil geven.

Dit aanbod, alleen bij De Bijlesmaatschappij voor maar

 

5 euro per uur

 

 

Wij hanteren een groepsgrootte van 8 leerlingen omdat we uit ervaring weten dat hiermee de beste resultaten behaald worden.

 

Klik hier om in te schrijven!