Grappige grollen voor thuis...

Is het weer eens een tijdje geleden dat je jouw zusje in de maling hebt genomen? Dan hebben wij 6 gruwelijke grappen voor je klaar staan. Want dat is wat zusterliefde ook is: elkaar beetnemen. Door Fatjona.

 

1. Dit is een grap waar elk meisje wel pissig om kan worden! Maar het is ook natuurlijk een leuke manier om je zusje te plagen. Note: uitvoeren is op eigen risico.
Vraag of je iets van haar mag lenen waar ze erg aan gehecht is, bijvoorbeeld haar mooiste armband. Je wilt dit een dagje op school dragen zodat je het aan je vriendinnen kan laten zien hoe mooi het is. Voordat je bijna thuis bent doe je het snel af. Zeg dat je het verloren bent en zie de stoom uit haar oren komen. Als ze is afgekoeld tover je de armband natuurlijk weer tevoorschijn. Dit kan je natuurlijk ook met haar ketting, telefoonhoesje, parfum, en oorbellen doen. Ze zal vast rood aanlopen.

 

2. Ga naar de Action en koop een nepspin! Deze kost meestal maar een euro. Als ze even weg is leg je de spin op een plek waar ze het niet verwacht. Op haar bureau of gewoon op de grond. Wanneer ze de spin gaat ze vast gillen en rent ze de kamer uit. Als ze jullie ouders er bij wilt halen om te spin te verwijderen dan kun je snel de kamer in glippen en de spin verplaatsen naar een andere plek. Bijvoorbeeld op haar bed of op haar kussen, er zal haar dan een leuke verassing te wachten staan als ze wilt slapen. Doe dit natuurlijk niet als je zus een zwak hart heeft.

3. Heeft ze een bakje paperclips? Schuif alle paperclips in elkaar maar sorteer ze niet op kleur want dit gaat opvallen. Het wordt dan een soort paperclip-ketting. Maar dit zal niet opvallen als het terug is gestopt in het bakje. Wanneer ze dan een paperclip nodig heeft , dan trekt ze zo de hele paperclip-ketting mee. Dit had mijn zusje met mij uitgehaald! Ik leerde voor mijn tentamen en had een paperclip nodig. Dus ik pakte er een, kwam er opeens een hele lange ketting uit! Het had hetzelfde effect een tovenaar van die gekleurde doeken uit zijn vuist tovert. Wat was ik lang bezig om ze weer uit elkaar te krijgen!

4. Zit je zus op sport of gaat ze naar school en neemt meestal een bidon mee met water? Stop er dan iets anders in. Dit kan vruchtensap zijn of gewoon melk. Als ze dan dorst heeft, verwacht ze natuurlijk dat er water uit de bidon gaat komen. En omdat ze water verwacht gaat het een super raar gevoel zijn als ze opeens melk proeft. Let op dat ze er natuurlijk niet allergisch voor is. Let ook op dat het niet een doorzichtige bidon is want dan ziet ze het gelijk.
Tip: Als ze wel een doorzichtige bidon heeft dan hoef je geen nieuwe te komen. Je kunt er bij een doorzichtige bidon gewoon zout of citroensap toevoegen. Dit zal niet opvallen.

5. Deze grap lijkt een beetje op de eerste maar dat maakt het er niet minder leuk op. Verstop haar spullen! Zie haar zwetend naar haar leerboek zoeken, of dat leuke rokje die ze aan wilt. En als ze dan even weg is dan leg je het sneaky terug. Oh wat zal ze aan haar zelf gaan twijfelen als ze het gewoon op de plek vind waar ze het net niet zag.

6. Is jouw zus echt geen ochtendmens. Dan is dit de grap die je echt een keer bij haar moet uithalen! Ze haar wekker onopgemerkt een of twee uur eerder. Zet de wekker als het kan ook nog wat harder. Als ze wakker wordt is ze waarschijnlijk nog zo slaperig dat ze het niet eens op zal merken dat ze een uur wakker is. Ze zal waarschijnlijk met haar ochtendroutine beginnen zonder maar iets door te hebben. Als ze dan bijna wilt vertrekken en ziet dat het pas zeven uur is dan kan ze wel janken. Maar als ze het wel op tijd merkt dat ze een uur eerder wakker is geworden, dan is de grap niet mislukt. Wat zal ze chagrijnig zijn.

 

Haal deze grappen natuurlijk niet uit op haar slechte dagen. Het zijn trouwens ook leuke grappen om bij jouw broer uit te halen. Veel plezier!

Leave a Comment