Leer NU Arabisch van onze native speaking Arabisch docent!
Arabisch, dat is een prachtige taal. Het is bovendien de taal van de islam. Veel mensen vinden het de mooiste taal vanwege zijn rijkdom aan woorden en veelvuldige manieren om hetzelfde uit te drukken. Wilt u ook proeven van de schoonheid van de Arabische taal? Dan zou er niets moeten zijn dat u tegenhoudt, want wij staan klaar om u op weg te helpen. Arabisch leren betekent dat je binnenkort een taal beheerst die in meer dan 22 landen gesproken wordt door 320 miljoen mensen. Momenteel kunt u direct aansluiten bij de basiscursus (groepsles) voor en door vrouwen van één maand in Oss, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, voor de actieprijs van slechts 5 euro per uur! Er geldt ook nog een korting indien je je aanmeldt met vrienden en familie. Wanneer je de cursus Arabisch voor beginners hebt afgerond is je taalkennis van het Modern Standaard Arabisch voldoende om eenvoudige conversaties te kunnen voeren. Meld je hier direct aan voor Arabisch.

 

Waarom zou ik Arabisch leren?

“Een nieuwe taal leren, is een nieuwe wereld ontdekken”

Arabisch is een van de meest gesproken talen en wordt dus steeds belangrijker in de privé- en zakelijke sfeer. Arabisch wordt wereldwijd steeds populairder en wordt door mensen in verschillende landen gesproken.

 

1. Arabisch is een wereldtaal. Zo’n 320 miljoen mensen spreken deze taal.In het hele Midden Oosten, wordt in 27 landen Arabisch gesproken.Van Irak tot Marokko en van Syrië tot Somalië.

2. De kwantitatieve, politieke, culturele en religieuze betekenis van de taal werd sinds 1973 officieel erkend door de Verenigde Naties. Het Arabisch is de zesde taal van de VN naast Engels, Frans, Spaans, Russisch en Chinees.

3. Iemand die Modern Standaard Arabisch spreekt kan zich verstaanbaar maken tegenover Arabisch-sprekenden overal ter wereld. Als mensen, in dit tijdperk van globalisatie, in hun beroep te maken krijgen met internationaal werkverkeer is de kennis van deze taal belangrijk.

4. De van oorsprong allochtone Nederlanders willen ook in het Arabisch kunnen communiceren met hun Arabische familieleden, kennissen, collega’s en/of vrienden.

5. Kennis van de Arabische taal kan aanvullend of ondersteunend zijn voor een HBO of universitaire studie (management, toerisme, handel, economie, et cetera)

6. Mensen die hun kennis willen verdiepen van de rijke Arabische cultuur of van de Koran kunnen dat mede bereiken door Arabisch te studeren.

 

Het Arabisch is de sleutel tot veel islamitische boeken. Als u de intentie heeft om meer over de islam te weten en de authentieke bronnen van het geloof wil bestuderen, is het Arabisch onmisbaar. Degenen die Arabisch kunnen, zeggen daarom ook vaak dat wanneer je vanuit het Arabisch vertaalt naar het Nederlands, dat dat niet exact hetzelfde is. Het heeft een groot gemis door het gebrek aan woorden in het Nederlands en de betovering van de verzen is zowat weg. Mis daarom niet de kans om deze prachtige taal te leren, als je dat oprecht wilt.

 

Je beschikt na afronding over een ruime woordenschat. Daarnaast kun je eenvoudige teksten lezen in deze taal en ken je de belangrijkste grammaticale verschijnselen. Wacht dus niet langer als je Arabisch wilt leren, maar schrijf je direct in!

 

Tijdens de cursus Arabisch komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 Achtergronden over en kenmerken van de Arabische taal

Schrijfwijze van het Arabische alfabet

De hamza

Zonneletters en maanletters

Telwoorden, dagen van de week en seizoenen

 

 

Waarom Arabisch leren bij de Bijlesmaatschappij?

-U profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

-U studeert op een moderne manier: waar, wanneer en hoe u het wilt.

-U wordt persoonlijk begeleid door mentoren als u dat wenst

-U kan kiezen voor zowel les op locatie of in uw eigen woonkamer

-U betaalt geen inschrijfkosten

-U zit niet vast aan een contract of andere afspraken, stoppen kan elk moment -U bent gegarandeerd bij de goedkoopste plek van Nederland

-U wordt geholpen door de meest hoogopgeleide personen (minimaal universitair niveau!)

 

Bijles of taalles Arabisch nodig? Momenteel kunt u direct aansluiten bij de basiscursus (groepsles) voor en door vrouwen van één maand in Oss, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, voor de actieprijs van slechts 5 euro per uur! Er geldt ook nog een korting indien je je aanmeldt met vrienden en familie. Wij hebben een native speaker die eventueel een cursus op maat voor je kan maken! Meer informatie? Mail ons op info@debijlesmaatschappij.nl. Interesse? Meld je dan hier aan!