Wat zeggen anderen over de Bijlesmaatschappij? Meld je aan voor effectieve en betaalbare bijlessen, cursussen en begeleiding!

Wie wil er blijven zitten terwijl dat niet hoeft? Wie wil op een school terechtkomen waar hij/zij niet thuishoort?

De Bijlesmaatschappij weet als geen ander dat veel leerlingen (o.a. door vooroordelen en discriminatie) kansen missen. Dat is niet eerlijk, wij hebben daarom de BLM Bemiddeling in leven geroepen, want iedereen verdient de kans om het beste uit zichzelf naar boven halen! Wij bieden ondersteuning en hulp bij het praten met de school, wij schrijven uw brieven en zijn mits gewenst aanwezig bij gesprekken. Ook bij conflicten en bij pesten staat de Bijlesmaatschappij klaar met de BLM Bemiddeling.

 

Wie wil er tijd verspillen aan een opleiding of school die onder zijn of haar niveau ligt? Niemand!

Wij kunnen gericht analyseren aan welke aspecten jij moet werken om een stap verder te komen. Maar wat als je wegens je schooladvies op een school terechtkomt die totaal niet bij je past en onder je niveau ligt? Ook dan is de Bijlesmaatschappij er voor je met de BLM Bemiddeling.

Wij maken je weer tevreden!
BLM Bemiddeling zorgt voor het juiste onderwijs voor jou!

De Bijlesmaatschappij gaat het gesprek aan met je ouders en met je school en andere betrokken, relevante instellingen.Wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je wil – een passende onderwijsomgeving en een tevreden gevoel.

Met de BLM Bemiddeling verzorgt de Bijlesmaatschappij de correspondentie, afspraken en gaan gericht aan de slag om jouw wensen te verwezenlijken.

Meer weten of aanmelden? Klik hier en meld aan met ‘BLM Bemiddeling’!