Wij bieden bijles Engels thuis voor de laagste prijs!

 

Engels, dat is een prachtige taal. Wilt u ook proeven van de schoonheid van de Engelse taal? Dan zou er niets moeten zijn dat u tegenhoudt, want wij staan klaar om u op weg te helpen. Engels leren betekent dat je binnenkort een taal beheerst die over de hele wereld gesproken wordt. Wanneer je de cursus Engels voor beginners hebt afgerond is je taalkennis van het Engels voldoende om eenvoudige conversaties te kunnen voeren. Klik hier om direct aan te melden voor bijles, taalles en cursussen Engels!

 

Waarom zou ik Engels leren?

“Een nieuwe taal leren, is een nieuwe wereld ontdekken”

Engels is een van de meest gesproken talen en wordt dus steeds belangrijker in de privé- en zakelijke sfeer. Engels wordt wereldwijd steeds populairder en wordt door mensen in verschillende landen gesproken.

1. Engels is een wereldtaal.

2. De kwantitatieve, politieke, culturele en religieuze betekenis van de taal werd sinds 1973 officieel erkend door de Verenigde Naties. Het Engels is een van de talen van de VN naast Arabisch, Frans, Spaans, Russisch en Chinees.

3. Iemand die Engels spreekt kan zich verstaanbaar maken tegenover Engels sprekenden overal ter wereld. Als mensen, in dit tijdperk van globalisatie, in hun beroep te maken krijgen met internationaal werkverkeer is de kennis van deze taal belangrijk.

4. De van oorsprong allochtone Nederlanders willen ook in het Engels kunnen communiceren met hun Engelse familieleden, kennissen, collega’s en/of vrienden.

5. Kennis van de Engelse taal kan aanvullend of ondersteunend zijn voor een HBO of universitaire studie (management, toerisme, handel, economie, et cetera)

6. Mensen die hun kennis willen verdiepen van de Engelse cultuur kunnen dat mede bereiken door Engels te studeren.

 

Degenen die Engels kunnen, zeggen daarom ook vaak dat wanneer je vanuit het Engels vertaalt naar het Nederlands, dat dat niet exact hetzelfde is. Het heeft een groot gemis door het gebrek aan woorden in het Nederlands en de betovering van de verzen is zowat weg. Mis daarom niet de kans om deze prachtige taal te leren, als je dat oprecht wilt.

 

Je beschikt na afronding over een ruime woordenschat. Daarnaast kun je eenvoudige teksten lezen in deze taal en ken je de belangrijkste grammaticale verschijnselen. Wacht dus niet langer als je Engels wilt leren, maar schrijf je direct in!

Tijdens de cursus Engels komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 

●Achtergronden over en kenmerken van de Engelse taal

●Schrijfwijze van het Engelse alfabet

●Telwoorden, dagen van de week en seizoenen

 

 

Waarom Engels leren bij de Bijlesmaatschappij?

-U profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

-U studeert op een moderne manier: waar, wanneer en hoe u het wilt.

-U wordt persoonlijk begeleid door mentoren als u dat wenst

-U kan kiezen voor zowel les op locatie of in uw eigen woonkamer

-U betaalt geen inschrijfkosten

-U zit niet vast aan een contract of andere afspraken, stoppen kan elk moment

-U bent gegarandeerd bij de goedkoopste van Nederland

-U wordt geholpen door de meest hoogopgeleide personen (minimaal universitair niveau!)

 

Bijles of taalles Engels nodig? Wij hebben een native speaker die eventueel een cursus op maat voor je kan maken! Meer informatie? Interesse? Meld je dan hier aan!

Engels is tegenwoordig onmisbaar. Beheersing van Engels is een enorm pluspunt; het is een wereldtaal. Zelf kun je makkelijk aan je Engels werken door naar Engelse films en series te kijken of Engelse boeken te lezen. Wij hebben al veel leerlingen geholpen met bijles Engels in Amsterdam, Kudelstaart, Lelystad, Maastricht en nog veel meer! Hope to see you soon!