De Bijlesmaatschappij biedt zeer effectieve trainingen voor iedere student met tentamenstress.

Goed voorbereid de toetsen in…

De Bijlesmaatschappij biedt zeer effectieve trainingen voor leerlingen die de (cito) M8, entreetoets en centrale eindtoets moeten maken. De leerlingen oefenen namelijk elk onderdeel van de toets met een doorgewinterde, enthousiaste docent en leren daarnaast algemene studievaardigheden aan alsmede technieken, tips en trucs om de toetsen goed voor te bereiden en efficiënt aan te pakken. Dit zijn vaardigheden waar ze de rest van hun leven op terug kunnen vallen. Dat is dus heel mooi meegenomen!

 

Wij bieden ook voor deze toetsen drie varianten van onze training aan: een driedaagse training van 95 euro, een tweedaagse training voor maar 75 euro en een spoedtraining (5 uur; één middag) voor niet meer dan 65 euro. Deze trainingen bieden wij op locaties door heel Nederland aan (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Almelo, Maastricht, Oss, Den Bosch, Eindhoven en omringende plaatsen). De tweedaagse training en de spoedtraining zijn inhoudelijk hetzelfde en beiden zijn groepslessen. In groepen van maximaal 10 leerlingen behandelt onze docent alle onderdelen van binnen en buiten, met voldoende aandacht voor elke individuele leerling. Klik hier om direct – vrijblijvend – aan te melden!

 

Elke training bestaat uit 5 tot 12 uur, verdeeld over 4 uur per trainingsdag (inclusief pauze)

Onze Cito en Centrale toets trainingen bieden  

  • Oefening met de complete stof- Taal, Rekenen, Studievaardigheden, Wereldoriëntatie etc.
  • Verbetering van algemene vaardigheden, studievaardigheden en ‘leren leren’
  • Individuele training en training met medeleerlingen
  • Tips en adviezen voor het goed voorbereiden en afleggen van de toetsen
  • Een gratis goodiebag met essentiële inhoud voor tijdens de toetsen!

 

De Bijlesmaatschappij biedt zeer effectieve trainingen voor leerlingen die de entreetoets en eindtoets moeten maken.

 

Altijd in de buurt & goed bereikbaar

Onze effectieve trainingen vinden plaats op een centrale locatie, met alle benodigde faciliteiten.  In Amsterdam verzorgen wij de citotrainingen onder andere op de Vrije Universiteit en in het Talentenhuis in Nieuw-West. Onze bekwame en enthousiaste docenten maken gebruik van door ons ontwikkeld materiaal en multimedia om zelfs de meest lastige leerling erbij te houden. Daarnaast zorgen wij óók voor ontspanning en eten & drinken. Na uw – vrijblijvende – aanmelding krijgt u alle informatie (locaties & data) tezamen met de brochure toegestuurd. 

 

Nu aanmelden citotraining!