Er geldt nog altijd een korting van 30% indien je een code via Islaam for Kids bij ons inlevert!

Omdat wij natuurlijk uitermate geïnteresseerd zijn in ieders beweegredenen, hebben wij het niet kunnen laten om ook onze partner Islaam for Kids (ja, van het leuke en leerzame speelgoed) te interviewen.

Veel te laat natuurlijk, maar je weet wat ze zeggen: beter laat dan ooit.

 

Islaam for Kids heeft oog voor onderwijs en speelgoed
Het langverwachte interview van onze trouwe partner Islaam for Kids. Vind ze op Facebook.

Waarom ben je met dit concept begonnen?

Nadat ik moeder was geworden, merkte ik dat er niet heel erg veel aanbod was van islamitisch speelgoed. Ik begon zelf op zoek te gaan naar islamitisch verantwoord speelgoed en vond zo nu en dan wat leuke dingen die geschikt waren voor mijn kindjes. Ik bedacht mij dat ik vast niet de enige zou zijn en kwam toen op het idee om voor een leuke prijs islamitisch speelgoed te gaan verkopen.

Ook heb ik er bewust voor gekozen om niet buitenshuis te gaan werken sinds ik kinderen heb. Ik studeer nog en dat vergt ook veel tijd en energie naast mijn twee kinderen. Het leek mij dus handiger – en makkelijker te combineren – om vanuit huis te werken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te doen en heb ik er veel plezier in!

Eén van de cadeauverpakkingen
Eén van de cadeauverpakkingen
Er geldt nog altijd een korting van 30% indien je een code via Islaam for Kids bij ons inlevert!
Deze speenkoorden worden op bestelling geleverd!

Wat zijn de doelen van Islaam for Kids?
Het meest voornamelijke doel is om ouders te voorzien van islamitisch verantwoord speelgoed voor een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is het ook belangrijk om iets te verkopen wat nut heeft en waar de kinderen profijt van hebben. Ik heb er moeite mee om producten te verkopen welke ik zelf niet achter sta, omdat ik mij ook verantwoordelijk voel.

Ik zou niet iets verkopen wat ik mijn eigen kinderen ook niet zou geven. Daarnaast geldt winst maken absoluut niet als prioriteit bij Islaam For Kids. Ik probeer ook handige tips te plaatsen over de opvoeding van het kind, de rechten en plichten van zowel de ouders als het kind en nuttige adviezen. Dit allemaal gebaseerd op mijn geloof de islaam.
Het best verkocht worden de Quran telefoons en de Arabische letter puzzels. Deze verkoop ik als pakketje en deze lopen vooral tijdens en na de ramadan erg goed. Daarnaast lopen buiten de ramadan om de speenkoorden die ik zelf maak erg goed.

Wat voor rol speelt educatie in jouw onderneming?
Ik denk dat dit een grote rol speelt in mijn onderneming. Islaam For Kids heeft niet als doel om puur winst te maken maar ook om tips, adviezen en handvatten mee te geven aan ouders. Speelgoed waar kinderen profijt aan hebben aanbieden staat dan ook hoog in het vaandel bij Islaam For Kids. Ik krijg af en toe ook berichten van moeders die om advies vragen over opvoeden en ik probeer ze daar dan bij te helpen.

Vind Islaam for Kids op Facebook.

Leave a Comment