De Bijlesmaatschappij Bijlesklassen: werken aan je Nederlands, rekenen en algemene kennis en ontwikkeling in kleine, gezellige groepjes!

De Bijlesmaatschappij bestaat ruim 10 jaar. Ruim 10 jaar helpen wij met hart en ziel iedereen kennis en vaardigheden op school, bij het studeren en daarbuiten aan te scherpen. Maar wie zijn wij precies? Ontmoet het kernteam van de Bijlesmaatschappij, dat samen met tientallen bijlesdocenten en specialisten dag en nacht voor je klaar staat!

 

Algemeen directeur en docent de Bijlesmaatschappij Ihsaan Alladien!
Algemeen directeur en docent de Bijlesmaatschappij, Ihsaan Alladien
Ihsaan begon 10 jaar geleden met het verzorgen van bijlessen, begeleiding en cursussen toen hij om zich heen zag dat veel kinderen en jongeren onnodig moeite hadden met school. 
Al snel had hij een vaste klantenkring en werd het bijles geven zijn vaste bijbaan. Het duurde niet lang en de Bijlesmaatschappij was geboren! Zelf heeft Ihsaan na verschillende basisscholen het Barlaeus Gymnasium te Amsterdam met succes afgerond, waarna hij o.a. psychologie, rechten en Nederlands studeerde.

Deze laatste rondt hij momenteel af. Ihsaan heeft hoge ogen gegooid bij de educatieve minor (opleiding tot tweedegraads docent) op zijn universiteit, heeft lessen en workshops verzorgd op zijn universiteit de VU te Amsterdam en heeft een aantal jaar op rij eerstejaars studenten begeleid. Op dit moment richt hij zich op het algehele reilen en zeilen van

de Bijlesmaatschappij en coördineert en verzorgt hij verscheidene

trainingen en cursussen, waaronder de Learn Dutch!-cursus

in verschillende belangrijke steden in het land.

Specialismen: algemene coaching en huiswerkbegeleiding t/m 6 VWO, planning & studievaardigheden, Latijn, Grieks, Frans en Engels, geschiedenis, aardrijkskunde, economie en wiskunde t/m HAVO 5, rekenen, taal, fitness, onderwijsontwikkeling en ondernemen. Motto: anima sana in corpore sano.

 

 

Nawel, recruiter en adviseur de Bijlesmaatschappij!
Nawel, bijlesdocent en adviseur de Bijlesmaatschappij
Nawel heeft een bachelor biomedische wetenschappen afgerond en rondt momenteel een verwante internationale master af. Zij heeft altijd al hart voor onderwijs gehad en heeft veel leerlingen succesvol begeleid, leerlingen van de basisschool tot aan de universiteit.

Ze heeft bijles en cursussen gegeven bij bekende ondernemingen en universitaire studenten begeleid. Daarnaast heeft zij concrete ervaring opgedaan bij verschillende (eigen) organisaties in binnen- en buitenland op het gebied van ondernemen, klantcontact en bedrijfsontwikkeling.

Al haar ervaring en expertise zet zij dagelijks in als recruiter, bijlesdocent en adviseur van de Bijlesmaatschappij!

Specialismen: adviseren, cursusontwikkeling, algemene huiswerkbegeleiding en coaching t/m 6 VWO, les in en begeleiding bij Biologie, Scheikunde, Frans, Arabisch, wiskunde, rekenen, statistiek, Engels, scriptiebegeleiding en ondernemen! Motto: er is altijd ruimte voor verbetering.

 

 

 

Sandrea, manager klantcontact de Bijlesmaatschappij!
Sandrea, manager klantcontact de Bijlesmaatschappij
Sandrea stuurt het team van klantcontactmedewerkers aan en ondersteunt waar nodig. Zij zit voornamelijk op de mail en de social media van de Bijlesmaatschappij.

Sandrea is ervaren en altijd enthousiast, heeft affiniteit met onderwijs en denkt altijd mee met onze leerlingen!

Specialismen: organiseren, communiceren, notuleren en enthousiasmeren! Motto: carpe diem!

 

 

 

 

 

Momenteel is de Bijlesmaatschappij op zoek naar een zeer bekwame en ervaren salesmanager. Daarnaast zijn wij natuurlijk continu op zoek naar enthousiaste en gedreven bijlesdocenten. Kijk voor al onze vacatures op Indeed. Beter nog is om een open sollicitatie naar team@debijlesmaatschappij.nl te versturen. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.