Leer door tijdens de Zomerschool en maak nieuwe vrienden!

Wat leer je op de Zomerschool van de Bijlesmaatschappij?

Leerlingen uit groep 6 t/m 8 van de basisschool en uit klas 1 t/m 3 van het VWO worden gedurende de zomervakantie in 3 uur per week op interactieve wijze gestimuleerd en geholpen met hun schoolcarrière en eventuele achterstanden en worden aan de hand van ons speciaal ontwikkelde lesprogramma ook op sociaal, sportief en intellectueel vlak geprikkeld. Aan het eind van de Zomerschool ontvangt iedere leerling een heus certificaat. 

 

Voor wie is de Zomerschool?

De Bijlesmaatschappij Zomerschool is bedoeld voor alle leerlingen vanaf groep 6 van de basisschool tot en met de 3de klas van het VWO, die een achterstand weg moeten werken, hun algemene niveau willen verbeteren, en meer kennis en sociale vaardigheden op verscheidene wijzen op willen doen. Tijdens de Zomerschool zetten onze ervaren docenten naast verschillende onderwijsvormen ook sport en spel in. En dat alles voor slechts 5 euro per uur! Let op: dit is een actieprijs, dus snel aanmelden is geen slecht idee.

 

Wanneer begint de Zomerschool?

De Zomerschool begint meteen de eerste week van de zomervakantie en duurt t/m de laatste week van de zomervakantie. De Zomerschool van de Bijlesmaatschappij wordt ieder jaar afgesloten met een grootschalige barbecue met al onze leerlingen en hun docenten.

Waar wordt de Zomerschool georganiseerd?

De Bijlesmaatschappij organiseert de Zomerschool dit jaar in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag Amstelveen, Den Bosch, Maastricht, Eindhoven en Oss. De Zomerschool vindt plaats op een centrale locatie in de aangegeven steden, altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Voor meer informatie kunt u ons mailen op klantenservice@debijlesmaatschappij.nl of contact opnemen middels een van de contactformulieren op onze website.

Deadline aanmelding: 8 juli 2017.

ACTIEPRIJS van slecht 5 euro per uur! Klik hier om direct aan te melden.

 

Ook onze  Talent Course en onze Huiswerkbegeleidingklassen vinden plaats tijdens de zomervakantie en iedere andere vakantie.